DomovMiloNARAVNO MILO IZ KOZJEGA MLEKA

NARAVNO MILO IZ KOZJEGA MLEKA

4.90

Šifra: 01. Kategorija: Oznaka:

Primerno za občutljivo kožo na telesu in obrazu.

Milo iz kozjega mleka brez dodatkov je še posebej primerno za občutljivo kožo, saj ima nanjo izrazito blagodejni učinek. Kombinacija kozjega mleka in olivnega olja kožo navlaži, pomirja ter mehča.

Kozje mleko ima pH, ki je skoraj identičen človeški koži, hkrati pa vsebuje številne vitamine, kot so A, D, E, B6, B12, fosfor, kalij in kalcij, ki obnavljajo ter regenerirajo poškodovano kožno tkivo. Koža je po uporabi mehka in gladka ter pridobi lep naravni lesk.

Dodatne informacije

Teža 80 kg
Dimenzije 8 x 2 x 6 cm
INCI

SODIUM OLIVATE, AQUA, GLYCERIN

Ta spletna stran uporablja piškotke za svoje delovanje in merjenje obiska. Z nadaljnjim brskanjem se strinjaš z njihovo uporabo. več informacij

Spletna stran Dvainštirideset za svoje delovanje uporablja piškotke. Z njimi merimo obisk ter posledično izboljšujemo vašo nakupno izkušnjo. Ob piškotkih, ki so nujni za delovanje spletne strani, uporabljamo tudi: - Google Analytics, ki je shranjen do 185 dni - Facebook, ki je shranjen do 365 dni Vse piškotke, ki se vam med brskanjem po naši spletni strani naložijo v vaš spletni brskalnik lahko kadarkoli izbrišete v nastavitvah vašega brskalnika.

Zapri