DomovMiloROŽMARIN / BOR / AKTIVNO OGLJE

ROŽMARIN / BOR / AKTIVNO OGLJE

5.50

Šifra: 03. Kategorija: Oznaka:

Aktivirano rastlinsko oglje uporabljamo pri negi kože zaradi njegove odlične absorpcije viška olj (sebuma) s kože. S površine kože odstrani toksine, strupe in težke kovine, nase pa veže nečistoče iz kožnih por. Hkrati v kombinaciji s črno glino poskrbi tudi za nežen piling.

Kombinacija kozjega mleka ter olivnega olja blagodejno deluje na suho kožo, jo vlaži, pomirja ter mehča. Kozje mleko ima pH, ki je skoraj identičen človeški koži, hkrati pa vsebuje številne vitamine, kot so A, D, E, B6, B12, fosfor, kalij in kalcij, ki spodbuja obnavljanje kože.

Milo z vonjem obogatita eterični olji rožmarina in bora.

Dodatne informacije

Teža 80 kg
Dimenzije 8 x 2 x 6 cm
INCI

INCI: SODIUM OLIVATE, AQUA, GLYCERIN, SODIUM COCOATE, ACTIVATED CHARCOAL, PINUS SYLVESTRIS LEAF OIL, ROSMARINUS OFFICINALIS, Limonene*, Linalool* / *Sestavine so komponente naravnih eteričnih olj.

Ta spletna stran uporablja piškotke za svoje delovanje in merjenje obiska. Z nadaljnjim brskanjem se strinjaš z njihovo uporabo. več informacij

Spletna stran Dvainštirideset za svoje delovanje uporablja piškotke. Z njimi merimo obisk ter posledično izboljšujemo vašo nakupno izkušnjo. Ob piškotkih, ki so nujni za delovanje spletne strani, uporabljamo tudi: - Google Analytics, ki je shranjen do 185 dni - Facebook, ki je shranjen do 365 dni Vse piškotke, ki se vam med brskanjem po naši spletni strani naložijo v vaš spletni brskalnik lahko kadarkoli izbrišete v nastavitvah vašega brskalnika.

Zapri